БЕКАП Решение

 

ЕКОНОМИЧНО, СИГУРНО И БРЗО БЕКАП РЕШЕНИЕ

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Решение за мали и средни компании без договор за одржување

●  Бекап сервер со капацитет од 1TB

  • Дневен бекап на Вашите критични податоци
  • Image на сите Ваши компјутери (методологија и алатка со која во рок од 2 часа добивате нов реинсталиран систем во случај на паѓање на Вашиот Windows/Linux

●  Конфигурација со сите потребни програми за најдобра и најефикасна безбедност на Вашите податоци

●  File Server, сервер каде можете на едно место да чувате податоци и сите да имаат пристап до нив. Делење на сите Ваши документи само со оние кои Вие ќе одредите

●  FTP сервер. Имајте пристап до сите Ваши податоци од било кое место на планетава преку Интернет.

Со ова решение добивате уред сервер со капацитет од 1ТВ, комплетна инсталација и конфигурација на уредот према сите ваши потреби за правње бекап резервни копии на Вашите податоци како и за секојдневна употреба на истиот со еднократно плаќање.

Забелешка: ДДКОМ секогаш ќе ви стои на располагање за било кои други решенија за кои ќе имате потреба.